Om oss

OM OSS

 

Kjøkkenveien startet i 2012 for å supplere Trondheims kresne ganer med godsaker fra hele verden. Hos oss finner du oster og charcuterier fra Frankrike, Italia, Spania og Sveits bla. Ferskt kjøtt kommer i all hovedsak fra lokale Norske leverandører, og vi lager en del hjemmelagde godsaker.

 

Jeg som har fått æren av å styre denne perlen av en butikk heter Arild, har jobbet som kokk i 12 år ved diverse typer restauranter og er godt over snittet glad i god mat. Etter at jeg tok over driften av butikken i 2014 så har filosofien vært enkel og det er at jeg tar inn de tingene JEG synes er godt! Får masse god hjelp av våre kunder som kommer med mange gode tips om godsaker rundt omkring i verden og det setter man pris på.

 

Vi ønsker å tilby de tingene man kanskje ellers ikke har tilgang på, fra ferske italienske trøfler til grillkjøtt av iberisk gris og de beste oster man kan få tak i. For ikke å glemme lokalt produserte varer av topp kvalitet som oster fra Grindal Gårdsysteri, lam fra Vanvikan, kalv fra Hitra og sjøkreps fra Trondheimsfjorden når den er i sesong. Vi tørrmodner vårt eget kjøtt av norske glade dyr, tilbyr ferskt kjøtt av lokale dyr i sesong og har veldig god tilgang på alt du måtte ønske deg av ferske godsaker fra havet.